Blog

Bijna het einde van het jaar en ik denk een keer aan mijn blog op onze site. Je begint enthousiast met bijhouden maar naarmate het jaar drukker wordt is er bijna geen tijd meer voor om eens een leuk verhaal erop te zetten.

Nu zo op het eind van het jaar toch maar even achter de laptop wat geschreven. Deze dagen denk je toch over hoe het allemaal was en ik kan vertellen dat wij een gezellig druk jaar hebben gehad. Vele lieve, leuke gasten van jong tot oud. Ze komen uit alle delen van de wereld naar ons toe. Dit is nog wel eens een probleem voor mij met de taal, dan maar met mijn handen, Google translate en met behulp van het gezin komen we er altijd uit.

Vele vaste gasten weten ons altijd weer te vinden, zelfs die enkele jaren geleden zijn geweest komen toch nog weer terug. Dat geeft toch wel een beetje weer, dat het hier goed toeven is. Ook krijgen we reviews op Zoover en Booking.com waarvan wij wel gaan blozen. De mooie geschreven verhalen in de gastenboeken geven een goed beeld hoe prachtig het in ons Twente is.

Dit alles geeft aan, dat we na acht jaar bezig te zijn, de goede kant op gaan. Altijd zijn er punten waar je verbeteringen in kunt maken. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij horen het dan ook altijd graag persoonlijk van de gasten wanneer er iets niet naar wens is. We proberen het dan ook zo snel mogelijk te verhelpen indien natuurlijk binnen onze mogelijkheden ligt.

Het seizoen is bij ons dit jaar nog niet ten einde. Kerst, oud en nieuw gaan wij gewoon onze gasten van harte welkom heten met natuurlijk zoals wij altijd proberen een bloemenboeket in de stijl van het jaargetijde. Ook een kop koffie of thee met natuurlijk de echte Twentse krentenwegge mag hier niet aan ontbreken.

Wij wensen iedereen die hier waren en dit lezen hele fijne kerstdagen en voor 2018 alle goeds.

Wij verwelkomen u graag in één van onze luxe vakantieverblijven in het nieuwe jaar.

Anita en de rest van de familie.

 

 

 

Posted mei 10, 2019

0

Even een paar tips om te reserveren bij ons:

Denk niet wat is de kalender leeg er is een slechte bezetting, maar het tegendeel is waar. Door alle drukte zijn we niet echt heel punctueel om de kalender bij te houden. Bel of mail ons altijd voor informatie. Via de WhatsApp behoort ook tot de mogelijkheid. Ook hebben we wel eens een aanbieding, deze vertellen wij u dan graag als u contact met ons opneemt. Hopelijk mogen we u ontvangen in het mooie Twente waar altijd, tijd zat is.                

Weer een frisse maandag! Posted augustus 29, 2017

0

Weer een frisse maandag! Het Hoffappartement is schoon en de bloemen staan op de vaas. De gasten kunnen aankomende week nog even genieten van het prachtige weer.

 

foto van Twentekiek.

Kerstgroet Posted december 30, 2016

0

 

 

Zomers ontbijtje. Posted juli 22, 2016

0

bed & breakfast Delden

Wat is er nu leuker en lekkerder dan op een zondag ochtend in het zomer zonnetje buiten te kunnen ontbijten op het terras?

Daarom vanmorgen het ontbijt buiten geserveerd voor onze gast.

 

 

Reeën op het land. Posted februari 18, 2016

0

Reeën spotten van uit de appartementen, dat is wat bij ons kan. Moet je natuurlijk wel precies op het juiste moment er zijn.

Reeën spotten.

Kerstwens 2015 Posted december 17, 2015

0

Kerstwens_Twente

0

 

Cupcakes_workshop_twente

Natuurlijk verveelt geen enkele vakantiegast zich hier bij ons en is gezelligheid bij ons troef. Toch hebben we gemeend om iets extra’s toe te voegen. Daarom bieden wij vanaf begin 2015 een aantal leuke arrangementen aan, welke goed te combineren zijn met uw verblijf.

Sportief klootschieten of wandelen, gezellig een spel klompjesgolf of wc-borstelwerpen spelen, heerlijk Italiaans kokkerellen of overheerlijke cupcakes bakken, ontspannen een huifkartocht maken? Het kan allemaal. Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie.

5 Jaar Twentekiek Posted juli 24, 2014

0

hebben wij ons eerste lustrum gevierd samen met onze gasten. We noemen ze “De helden van Delden” allemaal deelnemers van de rolstoelvierdaagse in Delden.
Vijf jaar geleden waren onze eerste gasten in de appartementen ook deelnemers van de vierdaagse. Gisteravond hebben we gezellig in de tuin gezeten en onder het genot van een hapje een drankje vierden we 5 jaar Twentekiek.

Wc-borstelwerpen Posted oktober 23, 2013

0

Wc-Borstelwerpen is een nieuwe activiteit en een rage in Twente aan het worden.
Menigeen zal z`n neus er voor op halen, maar dat is beslist niet nodig. Het zal misschien een paar zweetdruppels geven, maar het is oh zo gezellig. Je wilt zelfs gelijk daarna een tweede ronde gaan spelen.
Ook bij dit spel kunt u eigen meegebrachte drankjes nuttigen. De toepasselijke kruiwagen staat klaar alwaar de lekkernijen in vervoerd kunnen worden.
Het spel duurt ongeveer 1,5 uur.

Voor meer informatie zie: www.wc-borstelwerpen.nl

Klootschieten Posted oktober 23, 2013

0

Het is één van de best bewaarde traditie in Twente, waarbij u een met lood verzwaarde houten bal (kloot) in zo weinig mogelijk worpen over een bepaalde afstand probeert te gooien. Dit moet jong en oud gewoon een keer meegemaakt hebben!
U kunt zelf bepalen hoelang het spel duurt.

Wij hebben verschillende afstanden. De gastvrouw geeft u een route, de scorelijst en een hark mee. Deze laatste is er voor, wanneer de kloot eens in een naast gelegen sloot komt te rollen.
Natuurlijk is veiligheid van belang bij dit spel, want u speelt dit op de openbare weg.
Ook bij deze gezellige bezigheid kan natuurlijk de inwendige mens niet worden vergeten. U neemt de kruiwagen mee, waarin u eigen verzamelde versnaperingen makkelijk kunt vervoeren.