Even wat anders bij Twentekiek

Al maanden passen we ons aan een lastige situatie. Van een intelligente lockdown gingen we naar meer bewegingsvrijheid maar helaas moeten we ons nu weer gaan houden aan flink beperkende maatregelen. Precies op een moment van de herfstvakantie. Een moment waarop het zo fijn zou zijn om er een paar dagen op uit te gaan. Gelukkig kan dat nog steeds zorgeloos bij Twentekiek.

Dat de restaurants de komende weken gesloten zijn hoeft geen enkele belemmering te zijn om een paar mooie dagen te plannen. Wij hebben een volledig ingerichte keuken, waar u zelf vele lekkere gerechten kunt bereiden. Vanaf het prachtige erf, gelegen op de grens van Landgoed Twickel kunt u heerlijke wandelingen maken zo vanuit u verblijf of  in het nabij gelegen Landgoed Twickel of fietstochten vanaf één van de fiets-knooppunten-routes die bij ons voorbij gaan.

Tijdens uw verblijf op ons mooie erf hoeft u zich geen zorgen te maken over het virus. Wij bieden u een contactloos verblijf aan waar u ook geen hinder heeft van de andere aanwezige gasten.

Hygiëne hebben we altijd al heel hoog in het vaandel staan maar heeft nu onze extra aandacht. Wist u dat wij via Booking.com voor de hygiëne een waarderingscijfer hebben van bijna een 10!

Wilt u liever niet naar de supermarkt ook hier worden de boodschappen bezorgd. Ook zijn er diverse restaurants  in de buurt die afhaalmaaltijden verzorgen.

Wilt u meer informatie bel 06-12670497 of mail ons: info@twentekiek.nl