Fijne kerstdagen 2017

Home / Nieuws / Fijne kerstdagen 2017

Bijna het einde van het jaar en ik denk een keer aan mijn blog op onze site. Je begint enthousiast met bijhouden maar naarmate het jaar drukker wordt is er bijna geen tijd meer voor om eens een leuk verhaal erop te zetten.

Nu zo op het eind van het jaar toch maar even achter de laptop wat geschreven. Deze dagen denk je toch over hoe het allemaal was en ik kan vertellen dat wij een gezellig druk jaar hebben gehad. Vele lieve, leuke gasten van jong tot oud. Ze komen uit alle delen van de wereld naar ons toe. Dit is nog wel eens een probleem voor mij met de taal, dan maar met mijn handen, Google translate en met behulp van het gezin komen we er altijd uit.

Vele vaste gasten weten ons altijd weer te vinden, zelfs die enkele jaren geleden zijn geweest komen toch nog weer terug. Dat geeft toch wel een beetje weer, dat het hier goed toeven is. Ook krijgen we reviews op Zoover en Booking.com waarvan wij wel gaan blozen. De mooie geschreven verhalen in de gastenboeken geven een goed beeld hoe prachtig het in ons Twente is.

Dit alles geeft aan, dat we na acht jaar bezig te zijn, de goede kant op gaan. Altijd zijn er punten waar je verbeteringen in kunt maken. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij horen het dan ook altijd graag persoonlijk van de gasten wanneer er iets niet naar wens is. We proberen het dan ook zo snel mogelijk te verhelpen indien natuurlijk binnen onze mogelijkheden ligt.

Het seizoen is bij ons dit jaar nog niet ten einde. Kerst, oud en nieuw gaan wij gewoon onze gasten van harte welkom heten met natuurlijk zoals wij altijd proberen een bloemenboeket in de stijl van het jaargetijde. Ook een kop koffie of thee met natuurlijk de echte Twentse krentenwegge mag hier niet aan ontbreken.

Wij wensen iedereen die hier waren en dit lezen hele fijne kerstdagen en voor 2018 alle goeds.

Wij verwelkomen u graag in één van onze luxe vakantieverblijven in het nieuwe jaar.

Anita en de rest van de familie.