Welkom

Home / Welkom

In het rustieke Ambt Delden, gelegen in het hart van Twente, vindt u de boerderij-appartementen van Twentekiek nabij Landgoed Twickel met z’n prachtige kasteel. Twentekiek biedt luxe vakantieverblijven en Bed & Breakfast met comfortabele boxspring bedden en een zeer ruim uitgeruste keuken. Alle voorzieningen bevinden zich op de begane grond, dus ook uitermate geschikt voor mindervaliden.

Elk uitzicht vanuit het stijlvol ingerichte appartement en vanaf het terras met veel privacy is schitterend… en maakt het plaatje helemaal compleet. De inrichtingen zijn ieder uniek en sfeervol, geschikt voor twee tot vijf personen. Meerdere appartementen tegelijk huren is ook mogelijk tot maximaal 17 personen. Bovendien bieden wij dan de mogelijkheid, om gezellig met zijn allen samen te zijn.

De omgeving kenmerkt zich door oude bossen en een coulisselandschap, waar het zeer aangenaam vertoeven is. Het kleine gastvrije stadje Delden nodigt u uit voor een bezoek. Ook de omliggende plaatsen zoals Diepenheim en Borne zijn zeker de moeite waard, om lekker rond te struinen. Het landgoed Twickel ligt op een steenworp afstand en is heerlijk om te wandelen of te fietsen.