Nieuws

Geniet van de feestdagen 2021

Geniet van de feestdagen 2021

Voor velen zal dit een bekend terrein zijn, maar niet met het mooie witte dek erop. Hopelijk kunnen we binnen afzienbare tijd hier weer van genieten. Alle gasten, die ons afgelopen jaar hebben weten te vinden, willen wij hartelijk danken voor hun gezellige aanwezigheid bij Twentekiek. Wij hebben enorm van jullie genoten en hopen komend jaar er weer een prachtig jaar van te maken.

Fijne feestdagen 2020

Fijne feestdagen 2020

De laatste gasten voor dit jaar zullen wij deze dagen nog met veel plezier ontvangen. Het afgelopen jaar hebben wij ondanks alles toch vele gezellige mensen mogen verwelkomen. Wij bedanken jullie allemaal, hierdoor is ons jaar een stuk fijner geworden. Wij zien u graag terug in 2021.

KERST VIEREN 2020

KERST VIEREN 2020

De kerstdagen komen er aan en mogen helaas met minder mensen gevierd worden, dan u misschien gewend bent. Toch kunnen wij u mooie dagen aanbieden in onze sfeervol aangeklede appartementen, zodat u het kerstgevoel bij aankomst direct beleefd. Een mooi winterlandschap kunnen wij niet regelen, maar het zou zo maar kunnen zijn, dat het plaatje compleet wordt. Wilt u niet zelf koken? Ook de lokale restaurants bereiden heerlijke kerstdiners, die u kunt bestellen. Gaat u zelf wat bereiden, ook de boodschappen worden hier bezorgd. Bel, app 06-12670497 of mail voor meer informatie info@twentekiek.com. Wij verwelkomen u graag.

Even wat anders bij Twentekiek

Al maanden passen we ons aan een lastige situatie. Van een intelligente lockdown gingen we naar meer bewegingsvrijheid maar helaas moeten we ons nu weer gaan houden aan flink beperkende maatregelen. Precies op een moment van de herfstvakantie. Een moment waarop het zo fijn zou zijn om er een paar dagen op uit te gaan. Gelukkig kan dat nog steeds zorgeloos bij Twentekiek. Dat de restaurants de komende weken gesloten zijn hoeft geen enkele belemmering te zijn om een paar mooie dagen te plannen. Wij hebben een volledig ingerichte keuken, waar u zelf vele lekkere gerechten kunt bereiden. Vanaf het...

Nieuwe reserveringen .

Wat vinden wij het fijn dat er vele gasten ons weten te vinden. Wij hebben nog enkele midweken te verhuren in juli. In de maand augustus hebben wij nog één midweek en twee hele weken wat u kunt huren. (zie beschikbaarheid) Reserveert u bij ons, wij hebben speciale voorwaarden voor annuleringen . De horeca is allemaal weer geopend, en vele musea ook. Gelukkig weer genoeg te beleven op gepaste afstand. Wilt u toch liever niet de supermarkt in ze bezorgen ook hier de boodschappen. Wij hanteren alle regels, die de RIVM adviseert. Hygiëne staat bij ons toch al hoog aangeschreven....